Social Blue Open

Social Blue Open wordt Leads.io

vlnr: Idso Brouwer, Ricardo Sleeckx en Ron Sleeckx

logo leadsio RGB clearspace

Helaas zijn wij door diverse omstandigheden niet in staat geweest om dit jaar het Social Blue Open toernooi te organiseren. Onze sponsor is echter nog steeds bereid om het toernooi het volgende jaar te sponsoren, maar heeft ondertussen de naam gewijzigd naar Leads.io.  Onder deze naam zal het toernooi dan ook in 2023 weer georganiseerd worden met een open gedeelte en een NRT** gedeelte.

Tegen het einde van 2022 zal deze website verdwijnen en zal er een hele nieuwe website gecreeerd worden.

Nieuwe sponsoren Social Blue Open

Wij zijn bijzonder verheugt te kunnen melden dat we samen met alle sponsoren van vorig jaar ook twee nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Dit zijn DutchNed en de Dusseldorp Mini dealer welke beide in Zwaag gevestigd zijn.

dutchned website film 1DutchNed is begonnen met de bevoorradingen van een grote CD winkelketen en diverse vaste routes door binnenland en buitenland. Toen de markt hiervan dreigde in te storten, zijn zij zich gaan specialiseren in de distributie van keukens en inbouwapparatuur. Een aantal jaren later is hier een nieuwe specialisatie bijgekomen, namelijk het vervoeren van meubels en meubel pakketten.

Sindsdien maken zij een gezonde jaarlijkse groei door en hebben zij zich ontwikkeld tot een middelgrote dienstverlener. DutchNed beschikt over een eigen logistiek centrum op het bedrijventerrein in Zwaag van 2000 m2.

In hun klantenkring staan zij bekend als betrouwbaar en flexibel. Door oplossingsgericht in te spelen op veranderende omstandigheden in de logistieke dienstverlening, voldoen zij steeds weer aan de wensen van hun opdrachtgevers.

 

Logo Dusseldorp MiniBij Dusseldorp Hoorn ben je op de juiste plek voor al het service en onderhoud aan je MINI. De speciaal opgeleide monteurs zijn echte experts. Zij kennen als geen ander alle technische details van je MINI. Daarom kan je erop vertrouwen dat je lieveling de juiste aandacht krijgt en dat er alleen Originele MINI onderdelen worden gebruikt om hem 100% MINI te houden.

Back to Top