Social Blue Open

Social Blue Open wordt Leads.io

vlnr: Idso Brouwer, Ricardo Sleeckx en Ron Sleeckx

logo leadsio RGB clearspace

Helaas zijn wij door diverse omstandigheden niet in staat geweest om dit jaar het Social Blue Open toernooi te organiseren. Onze sponsor is echter nog steeds bereid om het toernooi het volgende jaar te sponsoren, maar heeft ondertussen de naam gewijzigd naar Leads.io.  Onder deze naam zal het toernooi dan ook in 2023 weer georganiseerd worden met een open gedeelte en een NRT** gedeelte.

Tegen het einde van 2022 zal deze website verdwijnen en zal er een hele nieuwe website gecreeerd worden.

Alle sponsoren heel hartelijk bedankt !

Een toernooi als het Social Blue Open kan nooit georganiseerd worden zonder de hulp van sponsoren en wij zijn ze dan ook zeer dankbaar en erkentelijk voor hun bijdrage om dit toernooi mogelijk te maken.

Uiteraard zijn wij ontzettend blij met onze hoofdsponsor Social Blue, maar ook alle andere bedrijven en personen die hieronder vermeld staan zijn wij zeer dankbaar voor hun steun. Hieronder worden ze allemaal nog even in het zonnetje gezet en we zullen proberen om gedurende de eerstvolgende weken voorafgaand aan het toernooi ook de sponsoren nog individueel aandacht te schenken.

 

Social Blue  Garage Jong Andijk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  logo iwwf    dutchned website film 1     Logo ALL IN KaapHoornLOGO    Zorba klein Weekblad Zondag Indrukmakers BobMens De Glazenier breedijk 266x300 Piet Has Vakgarage  Maatschap fysiotherapie grote waal  Bouchier Sport   Deurwaarderskantoor Bouwhuis en Smit Schermer BV Social Blue rightrent logo logo wit wognum Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to Top