Social Blue Open

21 - 27 juni 2021 (week 25) | gratis toegang !

Derde editie Social Blue Open

sb logo combi 03 edited kopie Custom

Dit jaar gaan we alweer de derde editie van het Social Blue Open Tennis Toernooi van Tennis en Padel Vereniging Hoorn organiseren. Uiteraard zijn jullie als spelers de spil in dit geheel en we hopen dan ook dat jullie je allemaal weer inschrijven. Het toernooi heeft voor iedereen wel een plek omdat er zowel recreatief als ook prestatief gespeeld kan worden.

In alle categorien bieden wij je, in zowel de enkel als de dubbel, alle mogelijkheid om een week tennisplezier te beleven. Aarzel niet en schrijf je in via toernooi.nl zodra het toernooi hierop gepubliceerd is. We kijken uit naar je komst. Zorg dat je van de partij bent. Dit toernooi en deze sfeer wil je in de zomermaanden niet missen. Houd deze website in de gaten voor meer informatie en vergeet ook onze facebook pagina niet voor de meest actuele informatie.

Wij hebben er zin in en hopen dan ook op veel inschrijvingen, toeschouwers en gezelligheid.

Met sportieve groet,
De toernooi commissie.

There are no images available in the gallery.

Social Blue  Garage Jong Andijk  IT Advies logo iwwf    dutchned website film 1     Logo ALL IN KaapHoornLOGO    Zorba klein Weekblad Zondag Indrukmakers BobMens De Glazenier breedijk 266x300 Piet Has Vakgarage  Maatschap fysiotherapie grote waal  Bouchier Sport   Deurwaarderskantoor Bouwhuis en Smit Schermer BV Social Blue rightrent logo logo wit wognum Lavendel

Back to Top