Social Blue Open

Social Blue Open wordt Leads.io

Spelers informatie

sb logo combi 03 edited kopie Custom

Shuttle service

een shuttle service is niet beschikbaar, maar in een noodgeval kan er op verzoek kan naar een hotel gereden worden door iemand van de organisatie

Spelers Lounge
The Sweetspot is gereserveerd voor spelers en hun coaches en de scheidsrechters.

Faciliteiten
Het Sportcentrum Hoorn heeft alle faciliteiten voor de spelers zoals grote kleedkamers, een sauna, een fitness ruimte, een goed restaurant en binnenbanen voor als het gaat regenen.

Inspeelbanen
We proberen een inspeelbaan vrij te hoouden, maar hier is geen garantie voor. Wel kan er in de ochtend ingespeeld worden; dit kan gereserveerd worden bij de toernooitafel.

Ballen
Inspeelballen zijn beschikbaar bij de toernooitafel. Iedereen wordt vriendelijk verzocht deze weer in te leveren na gebruik.

Wedstrijden
Het toernooi wordt gespeeld onder auspicien van de KNLTB. De teornooidirecteur is verantwoordelijk voor all beslissingen en wordt gecontroleerd door de KNLTB bondsgedelegeerde.

Fysiotherapie
Er is een fysiotherapeut aanwezig tijdens de meeste wedstrijden en dit is gratis gedurende een wedstrijd. Buiten de wedstrijden kan er een afspraak gemaakt worden en zullen de kosten daarvoor ook bekend gemaakt worden.

Bespannen
Rackets kunnen bij de Sportshop bespannen worden; als de sportshop gesloten is dan kan het racket aan de balie van het sportcentrum afgegeven worden met vermelding van type snaar en sterkte van de bespanning.

Fitness/Gym
De spelers kunnen gratis gebruik maken van de fitness. een speciaal pasje kan daarvoor worden opgehaald aan de balie van het Sportcentrum Hoorn.

Back to Top